Upgrade to 2.11 failed

After following the update instructions… Lost connection to manager port (verified PWs match in both conf files). Amportal restart loops with:

STARTING ASTERISK
Unable to connect to remote asterisk (does /var/run/asterisk/asterisk.ctl exist?)
/usr/sbin/safe_asterisk: line 145: 4954 Segmentation fault (core dumped) nice -n $PRIORITY ${ASTSBINDIR}/asterisk -f ${CLIARGS} ${ASTARGS} > /dev/${TTY} 2>&1 < /dev/${TTY}
Asterisk ended with exit status 139
Automatically restarting Asterisk.
/usr/sbin/safe_asterisk: line 145: 4970 Segmentation fault (core dumped) nice -n $PRIORITY ${ASTSBINDIR}/asterisk -f ${CLIARGS} ${ASTARGS} > /dev/${TTY} 2>&1 < /dev/${TTY}
Asterisk ended with exit status 139
Automatically restarting Asterisk.
Asterisk Started
[email protected]:~ $ ^C
[email protected]:~ $ am/usr/sbin/safe_asterisk: line 145: 4997 Segmentation fault (core dumped) nice -n $PRIORITY ${ASTSBINDIR}/asterisk -f ${CLIARGS} ${ASTARGS} > /dev/${TTY} 2>&1 < /dev/${TTY}
Asterisk ended with exit status 139
Automatically restarting Asterisk.
pportal kill
-bash: ampportal: command not found
[email protected]:~ $ am/usr/sbin/safe_asterisk: line 145: 5018 Segmentation fault (core dumped) nice -n $PRIORITY ${ASTSBINDIR}/asterisk -f ${CLIARGS} ${ASTARGS} > /dev/${TTY} 2>&1 < /dev/${TTY}
Asterisk ended with exit status 139
Automatically restarting Asterisk.
portal kill

I needed to get PBX backup so reverted to a snapshot, but will try again this weekend. What additional information needs to be provided if same thing happens?

Thanks,

Bob