UCP - ALERT - There was an error. See console log for more details

Getting that error on the UCP

Current PBX Version:14.0.13.24
Current System Version:12.7.6-1910-1.sng7
User Control Panel:14.0.3.8

[[email protected] ~]# fwconsole pm2 --list
+--------------+-------+--------+----------+---------------------+-----+--------                        -+
| Process Name | PID   | Status | Restarts | Uptime              | CPU | Mem                             |
+--------------+-------+--------+----------+---------------------+-----+--------                        -+
| ucp          | 35496 | online | 0        | 4 hours, 46 minutes | 1%  | 79.73MB                         |
+--------------+-------+--------+----------+---------------------+-----+--------   

Not using TLS, I have reinstalled UCP, different browser(Edge, Chrome, Firefox) and still comes up with the same message. I don’t see anything exceptional in ucp_err and ucp_out logs, or rather I may not know what I am looking at. Any ideas?

UPDATE: Disabling the voicemail for the users extension stops the ALERT message on the UCP. Obviously I can’t disabled voicemail on all users

Does the browser have a route to the UCP Node port on the PBX?

Forgive my ignorance, how do I check for the browsers to have a route to UCP Node ports 8001 and 8003? This error started recently and it is not all users having the error.

https://wiki.freepbx.org/display/PPS/Ports+used+on+your+PBX

If you pass through a firewall, make sure these ports are forwarded

This topic was automatically closed 31 days after the last reply. New replies are no longer allowed.