No answer from voicemail

Hi,
I have a fresh freepbx install, very basic setup with two extensions only. I find that unanswered calls are not transferred to voicemail. I just see the call hangup as the logs report that there is no answer from voicemail.

Has anyone seen this? Im running FreePBX / AsteriskNOW 2.5.1.0

*97 works fine and I have recorded an unavailable message just fine for ext 101. I just cant leave a vm in this mailbox.

-- Nobody picked up in 15000 ms
-- Executing [[email protected]:8] Set("SIP/102-08fc7bf0", "DIALSTATUS=NOANSWER") in new stack
-- Executing [[email protected]:9] GosubIf("SIP/102-08fc7bf0", "0?NOANSWER|1") in new stack
-- Executing [[email protected]:10] GotoIf("SIP/102-08fc7bf0", "0?exit|return") in new stack
-- Executing [[email protected]:11] Set("SIP/102-08fc7bf0", "SV_DIALSTATUS=NOANSWER") in new stack
-- Executing [[email protected]:12] GosubIf("SIP/102-08fc7bf0", "0?docfu|1") in new stack
-- Executing [[email protected]:13] GosubIf("SIP/102-08fc7bf0", "0?docfb|1") in new stack
-- Executing [[email protected]:14] Set("SIP/102-08fc7bf0", "DIALSTATUS=NOANSWER") in new stack
-- Executing [[email protected]:15] NoOp("SIP/102-08fc7bf0", "Voicemail is 101") in new stack
-- Executing [[email protected]:16] GotoIf("SIP/102-08fc7bf0", "0?s-NOANSWER|1") in new stack
-- Executing [[email protected]:17] NoOp("SIP/102-08fc7bf0", "Sending to Voicemail box 101") in new stack
-- Executing [[email protected]:18] Macro("SIP/102-08fc7bf0", "vm|101|NOANSWER|") in new stack
-- Executing [[email protected]:2] Goto("SIP/102-08fc7bf0", "vmret|1") in new stack

Greatly appreciate any help on this.
Cheers
Kent.

Did a complete reboot and it now works.