Ivr. invalid_loopcount=1

Hello.
I have 2 station freepbx.
1 station have technical number for 1800 to 1899, where configure IVR and connected to provider.
2 station have telephone number for 2800 to 2899 - only user device.

My problem:
When an incoming call arrives to station 1 on IVR and enter 1818 - all ok.
If user enter 2883 i get sound no-valid-responce-pls-try-again and in log files message about INVALID_LOOPCOUNT=1

-- Executing [[email protected]:11] ExecIf("PJSIP/Provider-00000033", "1?Background(custom/IVR_Sound)") in new stack
-- <PJSIP/Provider-00000033> Playing 'custom/IVR_Sound.slin' (language 'en') 

0x7f5ad0040cd0 – Strict RTP learning complete - Locking on source address 82.142.137.210:1106
– Executing [[email protected]:1] GotoIf(“PJSIP/Provider-00000033”, “1?i,1”) in new stack
– Goto (ivr-1,i,1)
– Executing [[email protected]:1] Set(“PJSIP/Provider-00000033”, “INVALID_LOOPCOUNT=1”) in new stack
– Executing [[email protected]:2] GotoIf(“PJSIP/Provider-00000033”, “0?final”) in new stack
– Executing [[email protected]:3] Set(“PJSIP/Provider-00000033”, “IVR_MSG=no-valid-responce-pls-try-again”) in new stack
– Executing [[email protected]:4] Goto(“PJSIP/Provider-00000033”, “s,start”) in new stack
– Goto (ivr-1,s,10)
– Executing [[email protected]:10] Set(“PJSIP/Provider-00000033”, “TIMEOUT(digit)=3”) in new stack
– Digit timeout set to 3.000
– Executing [[email protected]:11] ExecIf(“PJSIP/Provider-00000033”, “1?Background(no-valid-responce-pls-try-again)”) in new stack
– <PJSIP/Provider-00000033> Playing ‘no-valid-responce-pls-try-again.slin’ (language ‘en’)
– Executing [[email protected]:12] WaitExten(“PJSIP/Provider-00000033”, “10,”) in new stack
== Spawn extension (ivr-1, s, 12) exited non-zero on ‘PJSIP/Provider-00000033’
– Executing [[email protected]:1] Hangup(“PJSIP/Provider-00000033”, “”) in new stack
== Spawn extension (ivr-1, h, 1) exited non-zero on ‘PJSIP/Provider-00000033’
– PJSIP/Provider-00000033 Internal Gosub(crm-hangup,s,1) start
– Executing [[email protected]:1] NoOp(“PJSIP/Provider-00000033”, “Sending Hangup to CRM”) in new stack
– Executing [[email protected]:2] NoOp(“PJSIP/Provider-00000033”, “HANGUP CAUSE: 16”) in new stack
– Executing [[email protected]:3] ExecIf(“PJSIP/Provider-00000033”, “0?Set(__CRM_VOICEMAIL=)”) in new stack
– Executing [[email protected]:4] NoOp(“PJSIP/Provider-00000033”, “MASTER CHANNEL: 1568286270.51 = 1568286270.51”) in new stack
– Executing [[email protected]:5] GotoIf(“PJSIP/Provider-00000033”, “0?return”) in new stack
– Executing [[email protected]:6] Set(“PJSIP/Provider-00000033”, “__CRM_HANGUP=1”) in new stack
– Executing [[email protected]:7] AGI(“PJSIP/Provider-00000033”, “sangomacrm.agi”) in new stack
– Launched AGI Script /var/lib/asterisk/agi-bin/sangomacrm.agi
– <PJSIP/Provider-00000033>AGI Script sangomacrm.agi completed, returning 0
– Executing [[email protected]:8] Return(“PJSIP/Provider-00000033”, “”) in new stack
== Spawn extension (ivr-1, h, 1) exited non-zero on ‘PJSIP/Provider-00000033’
– PJSIP/Provider-00000033 Internal Gosub(crm-hangup,s,1) complete GOSUB_RETVAL=

I think application exten => s,n,WaitExten(10,) read entering extension 2883 and compares with local base number and no looking outbound routes, because i get message INVALID_LOOPCOUNT=1

How can i solve my problem

This topic was automatically closed 31 days after the last reply. New replies are no longer allowed.