RSS feeds not loading causing a slow GUI

the GUI is slow to open and i believe the issue ti due to the RSS feeds not loading. when the GUI loads there is nothing in the RSS reefd on the GUI.

The following error messages are in the log /var/log/httpd/error_log

[Thu Aug 20 09:48:05 2015] [error] [client 172.20.10.222] PHP Warning: file_get_contents(http://feeds.feedburner.com/InsideTheAsterisk): failed to open stream: HTTP request failed! in /var/www/html/admin/modules/dashboard/sections/Blogs.class.php on line 125, referer: http://172.27.200.200/admin/config.php
[Thu Aug 20 09:49:07 2015] [error] [client 172.20.10.222] PHP Warning: file_get_contents(http://www.freepbx.org/rss.xml): failed to open stream: HTTP request failed! in /var/www/html/admin/modules/dashboard/sections/Blogs.class.php on line 125, referer: http://172.27.200.200/admin/config.php

nslookup appears to resolve the url for the feeds correctly

www.freepbx.org
Server: 127.0.0.1
Address: 127.0.0.1#53

Non-authoritative answer:
Name: www.freepbx.org
Address: 199.102.239.150

feeds.feedburner.com
Server: 127.0.0.1
Address: 127.0.0.1#53

Non-authoritative answer:
feeds.feedburner.com canonical name = www4.l.google.com.
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.242
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.212
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.217
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.236
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.241
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.216
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.251
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.246
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.232
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.221
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.222
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.226
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.247
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.231
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.227
Name: www4.l.google.com
Address: 4.35.153.237

wget can download the xml

wget http://www.freepbx.org/rss.xml
wget http://www.freepbx.org/rss.xml

FreePBX was installed from the distro and is at 6.12.65-29

Any help appreciated.

Chris

Hi!

It sounds like this: http://issues.freepbx.org/browse/FREEPBX-9993

but this is for FreePBX 13.

Assuming it is the same problem maybe they could backport the fix…

Have a nice day!

Nick

Thank you

Yes it is similar, except if I let it sit for a while all works feeds are not there but I have all functionality that I normally need, just slow the first time I log in.

Chris