Restore from legacy backup breaks userman

backup
Tags: #<Tag:0x00007f702138d5e0>

(Jared Busch) #1

I think maybe this needs some serious QA.
This is the first time I am looking to restore from an old legacy backup like this and these issues I keep hitting are way to numerous to think this really had QA. I mean this as the thing that caused the huge delay in releasing FreePBX 15 right?

Here is today’s new one. User Manager does not have the FreePBX Administration GUI tab after restore.

I can downgrade, it shows back up, and i can then upgrade again.

[jbusch@freepbx ~]$ sudo fwconsole ma downloadinstall userman --tag 15.0.21
No repos specified, using: [standard,commercial] from last GUI settings

Starting module download from https://mirror.freepbx.org/modules/packages/userman/userman-15.0.21.tgz.gpg ...
Processing 
Downloading...
 394727/394727 [============================] 100%
Finished downloading
Extracting...Done
Module https://mirror.freepbx.org/modules/packages/userman/userman-15.0.21.tgz.gpg successfully downloaded
Updating tables userman_users, userman_users_settings, userman_groups, userman_groups_settings, userman_directories...Done
Generating CSS...Done
Module userman version 15.0.21 successfully installed
Updating Hooks...Done
Chowning directories...Done
[jbusch@freepbx ~]$ sudo fwconsole reload
Reload Started
Reload Complete
[jbusch@freepbx ~]$ sudo fwconsole ma upgrade userman
No repos specified, using: [standard,commercial] from last GUI settings

Downloading module 'userman'
Processing userman
Downloading...
 394309/394309 [============================] 100%
Finished downloading
Extracting...Done
Download completed in 1 seconds
Updating tables userman_users, userman_users_settings, userman_groups, userman_groups_settings, userman_directories...Done
Generating CSS...Done
Module userman version 15.0.23 successfully installed
Updating Hooks...Done
Chowning directories...Done
Updating Hooks...Done
Chowning directories...Done
[jbusch@freepbx ~]$ sudo fwconsole reload
Reload Started
Reload Complete
[jbusch@freepbx ~]$ 

Bug report opened: https://issues.freepbx.org/browse/FREEPBX-21400


(system) closed #2

This topic was automatically closed 31 days after the last reply. New replies are no longer allowed.