Queue Callback not working

I’ve installed 30 days demo VQ-Plus and Queue Callback is not working. I’ve checked - there is no running queuecallback modules. start-queuecallback.sh script is running but there is still no running service.
I’ve reinstalled module but nothing changes. What is wrong?
Latest FreePBX 13 and Queueus Pro installed.

queue-callback.php script is:

#!/usr/bin/php -q

<?php @Zend; 0622; ?>

0

Queues Pro 13.0.17
Copyright 2016 by Schmoozecom, Inc., All rights reserved

By installing, copying, downloading, distributing, inspecting or using
the materials provided herewith, you agree to all of the terms of use as
outlined in our End User Agreement which can be found and reviewed at

<?PHP exit(); __halt_compiler(); ?>

.2004072203…65540…1311…3446.x.
.2…XK…D.n…,.{B…-H.m;ʅ,.ZX…H(.dy…k=.{V.%..\s.8../...E(W.........~.l.H.3.T?..z}e..o...,..Q.Zm.,…,j…+0.e…@.Y
…fq.V…$x…;|.ʘ…4….l.A.a.,…w…Բ=+…y<.[|.k…O=…L2W!?.S…w.B.>.f.+…EV…qmTe…r…j…CAl.e1…rv.RcS…#…
p…<.UH.}r.M.է.!..h.S.T…k.0!lX…Y…Dl…E…;.p.G…[email protected]…P2…9(>…UY}1.^…Ʌ…
…5+F.d2u…($…&y…^.{by.E.A"…Gb…b.9䄕.#H@…E…nK…H…d)~W.[email protected]Ƚ.s.hJ#.X9.n T.. .=.".....a..=R..M>..%. ..c...T......z....p... B۲...eS.....ʷ.......|y.yt.;. .....底_.Q+....,...%w.(QP..=Pi...{C..O4..J...C...+.ݐEW.c [email protected]*.7......'eU…1.m-.ت.d…rL.4.r.+…l6…u.:}…乊…#?.x’O.A…h…c…m.o.e.< .)ﵩ…Ϋ.g…
.4%…M.R…<.~!/8b.M…U.*.p|.F. …xlu…dΚd…X,d…Ӓ,…mV7…
…R.ڶG…Ț^…W.<;…g|.Mϲb~R…I…fNj…z…>L^…V,S.]…
.L;.<.LGDzX.?..x.).T…w…f…J.<…}V…!$.u…0Ԓ<.k…
h…B.r…U$…x…hH~…Ed…r0ߤ.d.PrlwdŰY.jo..bS$."......'.}...v{.5....{[.| ..wo'q..........;5aC..V".t. ..P_..…q…[…j…ig.h.t .m.,P蔾.Зg.Tq
…|?..g…Gt.G(p…h…
…5…^{с…!..´…W…v!..!Ki.5…]㸓0M…:H.E^@…/…?.w=.…h.S…L… …A.1.)u…Ě…d9.B.
-…y.8.6]7U…j.4.#…i…ZP.0u+…,i.U…
|…}.j…>|.ݛ$.4. …x…0…g…t…?.<&r