OpenVPN not working properly

Brand new FreePBX Distro system.

Can’t get phones to connect via OpenVPN. tried all the usual tricks without result and then noticed that in System admin > VPN Server there is no Certificate info and then under System Admin > Networks the 10.8.0.0 tun interface is not there.

I’ve turned off and back on the VPN Server several times. Everything else I can thing of seems to be correct.

anyone have any ideas on where to even begin troubleshooting this?

systemctl status [email protected]_server1.service

[email protected]_server1.service - OpenVPN Robust And Highly Flexible Tunneling Application On sysadmin_server1
Loaded: loaded (/usr/lib/systemd/system/[email protected]; enabled; vendor preset: disabled)
Drop-In: /etc/systemd/system/[email protected]
└─sangoma_openvpn_override.conf
Active: failed (Result: exit-code) since Fri 2022-04-08 11:34:41 EDT; 2min 13s ago
Process: 4083 ExecStart=/usr/sbin/openvpn --cd /etc/openvpn/ --config %i.conf (code=exited, status=1/FAILURE)
Main PID: 4083 (code=exited, status=1/FAILURE)
Status: “Pre-connection initialization successful”

Apr 08 11:34:41 Serverredacted.com systemd[1]: Starting OpenVPN Robust And Highly Flexible Tunneling Application On sysadmin_server1…
Apr 08 11:34:41 Serverredacted.com systemd[1]: Started OpenVPN Robust And Highly Flexible Tunneling Application On sysadmin_server1.
Apr 08 11:34:41 Serverredacted.com systemd[1]: [email protected]_server1.service: main process exited, code=exited, status=1/FAILURE
Apr 08 11:34:41 Serverredacted.com systemd[1]: Unit [email protected]_server1.service entered failed state.
Apr 08 11:34:41 Serverredacted.com systemd[1]: [email protected]_server1.service failed.

Got TS involved. There were missing config files apparently which they corrected.

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.