[Amportal-users] Proglem using find/follow-me

I found the problem – the sound files were not copied to their
correct location – probably a mistake in the install or update
scripts. Took a lot of pouring through the logs to find it.

on Monday 12/25/2006 John covici([email protected]) wrote

Hi. I am trying to use find/followme on version 2.2.0rc3 of freepbx.
Now what I have is a initial ring time of 15 seconds which works, and
then I want to have it ring my cell phone. I have the ring strategy
set to ringall/prim. Now I also have confirm checked and the
announcement to default. Now what happens is that the cell phone does
ring, but when I pick it up I hear nothing and its ignored by the
find/followme which goes to the destination as though there were no
answer. Am I doing something wrong or is it a bug? I am using
asterisk 1.2 svn 48782 if that makes any difference.

Thanks.


Your life is like a penny. You’re going to lose it. The question is:
How do
you spend it?

     John Covici
     [email protected]

Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net’s Techsay panel and you’ll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV


Amportal-users mailing list
[email protected]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/amportal-users


Your life is like a penny. You’re going to lose it. The question is:
How do
you spend it?

     John Covici
     [email protected]

Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net’s Techsay panel and you’ll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV


Amportal-users mailing list
[email protected]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/amportal-users

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)