[Amportal-users] problems getting trixbox to register with v

hello I am having problems getting viatalk to register with trixbox and
freepbx 2.2 b2
I used the info on
http://www.asteriskextras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=1
any ideas?
let me know if you want any logs and if so what commands you need me to do
to retrieve them.
thanks
hank


Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net’s Techsay panel and you’ll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV


Amportal-users mailing list
[email protected]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/amportal-users

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)

Always post some kind of output that helps describes the problem; Don’t wait for someone to ask.

In this case, what do you get when you type “sip show registry” at the CLI?

If the trunk shows registered, what output do you get on the console when you try to make a call to it?

Alex

On 11/21/06, Hank Smith <[email protected] ([email protected])> wrote:[quote] hello I am having problems getting viatalk to register with trixbox and
freepbx 2.2 b2
I used the info on
http://www.asteriskextras.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=1
any ideas?
let me know if you want any logs and if so what commands you need me to do
to retrieve them.
thanks
hank


Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net’s Techsay panel and you’ll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV


Amportal-users mailing list
[email protected] ([email protected])
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/amportal-users
[/quote]


Alex Robar
[email protected] ([email protected])

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)