[Amportal-users] Basic setup of TDM11b. Any help appreciated

I have a TDM 11b Digium PCI card. Port ‘Tel 1’ has a
green fxs daughter board and Port ‘Tel 2’ has a red
fxo daughter board.
I have tried to install this card a number of times,
using different PCI slots.
Installing Trixbox 1.1

In zaptel.conf

I added or changed these lines:

loadzone = uk
defaultzone = uk

fxoks=1
fxsks=2


When I run ztcfg -vvvv I get:

Channel map:

Channel 01: FXO Kewlstart (Default) (Slaves: 01)
Channel 02: FXS Kewlstart (Default) (Slaves: 02)

2 channels configured.


I am not sure what to put in zapata-auto.conf?


But my main issue is when I re-laod asterisk I get
this:

Loading wcfxs: FATAL: Module wcfxs not found.

I tried to modprobe wcfxs and got:
FATAL: Module wcfxs not found.


I thought that I could just recompile the latest
drivers from asterisk.org via CVS, but that seems to
of all changed since the [email protected] day’s.

So I am lost now.

Any help greatly appreciated…


Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around
http://mail.yahoo.com

Using Tomcat but need to do more? Need to support web services, security?
Get stuff done quickly with pre-integrated technology to make your job easier
Download IBM WebSphere Application Server v.1.0.1 based on Apache Geronimo
http://sel.as-us.falkag.net/sel?cmd=lnk&kid=120709&bid=263057&dat=121642


Amportal-users mailing list
[email protected]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/amportal-users

Post generated using Mail2Forum (http://www.mail2forum.com)